Abikursen

Uppdaterat 4.1.2023

Hej abi!

Trevligt att du har hittat hit!

Teknologföreningens omtyckta abikurs ordnas igen våren 2023. Kursen förbereder dig inför studentskrivningarna i lång matematik och fysik. Under kursen behandlas en del teori men fokus ligger främst på räknandet av uppgifter. Kursassistenterna delar även med sig av sina bästa tips för hur man lyckas i studentskrivningarna.

Kursen börjar onsdag 22.2.2023 och slutar onsdag 8.3.2023. Kursen hålls varje vardag från 8:30 till 15:30. Kursen ordnas i Teknologföreningens utrymmen på Otsvängen 22 i Otnäs.

Kursens pris är max. 200€. Priset är inte fastslaget, men kan sänkas beroende på hurdant understöd vi får för kursen. I priset för kursen ingår ca. 65h undervisning i gymnasiets läroplan i lång matematik och fysik. Undervisningen är uppdelad i matematik- och fysiklektioner och det är möjligt att delta endast i matematik- eller fysikdelen om du så önskar. Priset täcker endast kursens kostnader och kursen är således inte vinstbringande.

Det är inte möjligt att delta på kursen på distans.

Under kursen kommer det också ordnas en chillkväll där du har möjligheten att lära känna och umgås med de andra kursdeltagarna och ett gäng TF:are!

Anmälan till kursen öppnar torsdag 1.12.2022 kl. 12:00. Anmälningen blir bindande 1.2.2023 och efter det förbinder du dig till att betala för kursen (även om du avanmäler dig).

Länk till anmälan

Vid frågor kan man ta kontakt med abikurskoordinator@tf.fi per mejl.

Hoppas vi ses på kursen!